貴重書サーバにおける電子版貴重書サイトの一部公開終了と新サイトのご案内(2020-12-15)

Closure of some websites for Digital Version of Rare Books on the Rare Book Server and information of new websites(December 15, 2020)

update 2020-11-11
東京大学情報システム部情報基盤課学術情報チーム

情報基盤センターが管理する貴重書サーバで公開している電子版貴重書サイトのうち、Adobe Flash Playerを用いているサイトは、Adobe Flash Playerのサポートが2020年12月31日で終了するため、2020年12月15日(火)をもって公開を終了します。
なお、該当のサイトは既に東京大学デジタルアーカイブズ構築事業の共用サーバに移行が完了しているか、閉鎖日までに移行を完了する予定のため、今後はそちらからご覧ください。
また、Adobe Flash Playerを用いていない電子版貴重書サイトも、東京大学デジタルアーカイブズ構築事業の共用サーバに移行済みのものは管理上の観点から公開を終了します。今後は新サイトをご利用ください。

As the support for Adobe Flash Player will end on December 31, 2020, among the digital version of rare book sites on the Rare Book Server managed by the Information Technology Center, the sites using Adobe Flash Player will be closed on Tuesday, December 15, 2020.
These sites have already been migrated to the Server of UTokyo Academic Archives Project (Shared Server), or will be migrated to the Shared Server by the closing date, so please access the new websites. In addition, for operating reasons, the digital version of rare book sites not using Adobe Flash Player that have been migrated to the Shared Server will be closed at the same time.

公開を終了しアーカイブズ事業の共用サーバに一本化するサイト:
Sites to be closed and integrated into the Shared Server:

情報基盤課学術情報チームホームページへ戻る